053. Salama - TVK

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
22.11.2014 (4v, 4kk) 43 cm 9 kg Suomessa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Salama, poikapentukainen, havaittiin illalla kaupan edestä hihnaan kytkettynä maaliskuussa 2015. Pennun havainnut nainen meni vielä yöllä, sekä seuraavana aamuna katsomaan ja huomasi Salaman olevan edelleen hihnassa samassa paikassa. Nainen otti aluksi Salaman kotiinsa ja viikkoa myöhemmin Salama meni kotihoitoon nykyiseen hoitopaikkaansa.

Salaman sijaiskodissa on muitakin koiria ja kissa. Salama tulee hyvin toimeen, niin koirien kuin kissojen kanssa hoitopaikassa. Salama viihtyy ja viettää paljon aikaa perheen 15- vuotiaan mummukoiran kanssa. Pentukainen leikkii ja viihtyy hoitopaikan, sekä ulkoillessa myös tapaamiensa koirien kanssa. Salama kulkee ulkoillessa hihnassa ja vapaana ollessaan tulee hoitajan luokse kutsusta. Käskystä pentu istuu saaden palkinnoksi raksun. Hän haukahtaa uusia asioita, kuten uusien ihmisten kohtaamista, saadessaan haistella uutta tuttavuuttaan lopettaa haukun.

Salama nukkuu mieluusti hoitajan sängyssä. Hän syö kuivaruokaa mielellään, jotka tulivat Suomesta lahjoituksena todella tarpeeseen nuorelle, kasvavalle pennulle! Aamulla, aikaisin hoitaja ulkoiluttaa Salamaa, joka tekee tarpeensa monesti ulos. Syötyään hän nukkuu ja herättyään pyrkii jälleen ulos tarpeilleen. Pentukainen ulkoilee neljä kertaa: aamulla, päivällä, iltapäivällä ja illalla. Salama on nyt helppo hoidettava! Hän on mahtava, sosiaalinen ja iloinen pentu!

Videoita:
https://youtu.be/lJLXpBk49zs https://youtu.be/JJw-vafnHIA https://youtu.be/xPMfrX4w9dw https://youtu.be/mibDpmBNoLM https://youtu.be/yu3FWaEH9to https://youtu.be/hbCDo0egQgQ