049. Timur

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
3.3.2014 (5v, 1kk) 57 cm 20 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kastroitu.
Kuulumisia 16.3.2015

Timur pääsi Suomeen kotihoitoon 12.3.2015. Hän on erittäin valloittava persoona. Timur tykkää, kun hänelle heitetään esimerkiksi jotain näppyläistä pinkkiä koiranlelua. Hän hakee sen, tuo luoksesi, pudottaa jalkoihin ja odottaa, että heität sen jälleen. Sisällä Timur on rauhallinen ja pääasiassa pötköttelee. 

Timur kulkee nätisti hihnassa eikä vedä, jos seisahdut, hänkin pysähtyy. Odottaa, eikä lähde poikkoilemaan. Hän on jo sisäsiisti. Teki myös ensimmäisen yön jälkeen tarpeensa vasta pihalle. Hän leikkii todella nätisti siskonsa Tamaran kanssa. Nyt, kun sisarukset ovat eri hoitopaikoissa, niin pojasta on tullut rohkeampi ja kontaktihakuisempi.

Timor on täydellisyyden perikuva: ei vedä hihnassa, jos hihna tiukkenee, niin pysähtyy odottamaan, ei pelkää, ottaa kontaktia ihmiseen, ei remmirähise, haistelee kiinnostuneena, tulee loistavasti toimeen kissojen kanssa. Hän on mahtava, valmis rakkauspakkaus kenen tahansa uudeksi perheenjäseneksi! Olisiko sinä oikea ihminen tälle kultaiselle pojalle?

Poika asuu tällä hetkellä Raisiossa pienen terrieripojan ja vanhan kissan kanssa. Timuriin saa mennä tutustumaan sovitusti hoitoperheeseen.
Tietoja Venäjältä:

Spyre (nyk. Timur) tuli siskonsa Bestiksen kanssa juna-asemalle. Heidät jätti asemalle mies, joka sanoi olevan mahdotonta ruokkia enää koiria. Mies ajatteli koirien voivan paremmin ihmisen keskuudessa. Tapahtuma sinänsä ei ole harvinainen. Tällaisia ihmisten käsikirjoittamia murhenäytelmiä tapahtuu ei niin harvasti. Noin yhdeksänkuiset koiruudet havaitsi asemalla torikauppias, joka otti yhteyttä tuttuun kotihoitajaan ja hän aloitti toiminnan koirien pelastamiseksi kadulta. Koirat asuvat nyt väliaikaisesti suurella suljetulla ja vartioidulla alueella.

Spyre kulkee hihnassa hyvin ja pitää ihmisistä. Hänelle on tärkeää olla aina Bestis siskon läheisyydessä. Hänen ollessa hihnassa, Spyre hakeutuu vapaana ollessaan hänen rinnalleen kulkemaan. Spyre on jo käytökseltään kotikoira.