048. Lilu- Ruf

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
26.7.2012 (6v, 7kk) 48 cm 20 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 1.6.2015

Lilu on rauhallinen koiruus, joka lähinnä vain nukkuu sisällä ollessaan. Ulkona tykkää leikkiä leluilla ja juoksemisesta. Hän on kehittynyt kotihoidossa ollessaan todella paljon. Hän on lempeä, fiksu tyttö. Lilusta olisi varmasti myös harrastekoiraksi. Hän tykkää liikkumisesta kuin myös pötköttelystä. Kesällä Lilu pitää kovasti auringossa makoilusta. Tällä hetkellä Lilu ulkoilee kolme kertaa päivässä ja syö raakaruokaa kerran päivässä. Tytölle maistuu ruoka oikein hyvin. Lilu tulee oikein hyvin toimeen kissojen ja muiden koirien kanssa. Hänelle etsitään kotia, jossa on jo koirakokemusta. Kaunis oranssi tyttö Lilu jää odottamaan yhteydenottoja!

Kuulumisia 12.5.2015

Lilu asuu nyt tanskandoggiuroksen, espanjanmastiffitytön ja kahden kissan kanssa omakotitalossa maalla. Hän on tomera tyttö, joka rakastaa omaa ihmistään! Tyttö tykkää kovasti myös lapsista. Perheen sukulaistyttö ja -poika olivat käymässä, Lilu ei tahtonut mitään muuta kkuin ottaa silityksiä vastaan. Hän kovasti myös yritti hyppiä lapsia vasten aluksi, mutta sukulaislapset ovat tottuneita kävijöitä hoitajan talossa ja tietävät, että joskus koirat Rakastavat heitä oikein kovasti ja isolla R:llä. Silloin toimii komento venäjäksi, joka auttaa yleensä nopeasti, niin kuin myös Lilun tapauksessa. Tyttö ymmärsi pian, että hyppiä ei saa, eikä tarvitse. Silityksiä ja huomiota saa muutenkin. Lilu oli lapsivieraista niin tohkeissaan, että unohti kokonaan, että hoitopaikassa ei saa hyppiä sohvalle, mutta ekaluokkalainen muistutti topakalla komennolla Lilua venäjäksi "alas" ja Lilu totteli. Hän on kuuliainen tyttö. Pian Lilu rauhoittui vieraista ja otti asian rauhallisemmin istuen ekaluokkalaisen tytön vieressä ja ottaen vastaan vuolaita silityksiä, sekä haleja.

Lilu on tottunut jo dogipojan kokoon ja mielellään jahtaa häntä leikkisästi pellolla. Lilu on tavannut maalla ollessaan jo hevosia, poneja, lampaita ja kanoja. Suuremmille elukoille vielä haukkuu aluksi. Lopettaa komennosta. Pienempiin reagoi kiinnostuneena. Lilu jää hyvin yksin kotiin, eikä järsi mitään. Nukkuu myös yöt rauhallisesti turhia peuhaamatta. Lilu kävelee nätisti hihnassa ja vapaana tulee kutsuessa luokse. Hän tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa niin tyttöjen kuin poikien. Liluun saa mennä tutustumaan Halkiaan, Järvenpään kupeeseen sovitusti. Lilu on rauhallinen ja kuuliainen koiruus, joka tarvitsee kumppanikseen ihmisen, jolla on jo koirista kokemusta. Olisitko sinä oikea ihminen Lilulle?

Alkuperäinen kuvaus Venäjällä

Lilu sai kotihoitopaikan 23.12.2012. Siellä asuu isoja ja pieniä koiria. Hän ei pelkää toisia koiria tai ihmisiä, vaan leikkii kaikkien kanssa. Lilu on vähän mustasukkainen leluistaan. Leikkii vetoleikkejä, kun toinen koira yrittää viedä Lilun lelun. Sisällä täytyy olla huolellinen arvokkaiden tavaroiden suhteen. Lilulla pitää olla purtavia leluja aina saatavilla järsittäväksi. Hän tykkää käyttää hampaitaan, puuhastella. 

Hän on aktiivinen leikkijä sisällä ja ulkona. Tykkää juosta ja leikkiä. Ulkoilee hihnassa ja vapaana. Tulee välillä luokse nimeltä, joskus ei heti. Lenkeillä on keskittynyt ja haistelee kaikkea. Aktiivinen tyttö, joka tarvitsee aktiivisen omistajan. Lilu on lempeä ja tykkää makoilla oman ihmisen sylissä. Rakastaa huomiota ja leikkimistä, myös muiden koirien kanssa. Tulee hyvin toimeen pentujen ja aikuisten koirien kanssa. Ei pelkää ketään. Hän on iloinen ja avoin nuori tyttö.
 
 
Videoita:

http://youtu.be/zLXpszT8IzQ
http://youtu.be/FMVVjxso2w0

Videoita:
http://youtu.be/XXNq_KE1ePA
http://youtu.be/PkMBFQf2Yc0
http://youtu.be/znm7_0BrrTI