043. Ryan - Ruf

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.1.2010 (9v, 3kk) 60 cm 23 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 1.6.2015

Ryan on edelleen rauhallinen, on jo rohkaistunut sen verran, että koetteli rajojaan oman koiramme Rikun kanssa. Tilanne rauhoittui pian ja Ryan tyytyi siihe n:o2 koiran titteliin. Ryan on kotiutunut meille nyt sen verran, ettei ole pelkkä seinäruusu, vaan on perheen toiminnassa mukana, mm. Rikun jälkiharjoituksissa, katselemassa muita koiria ja hakemassa luottamusta ihmisiin. Ryan erityisesti tykkää pienistä lapsista ja on ollut aidatulla alueella 5-vuotiaan taluttelemana. Käveli aivan loistavasti. Harjoittelemme nyt luoksetuloa Ryanin kanssa, mikä on sujunut hyvin. Ryan ymmärtää käskyt istu, maahan ja paikka/omalle paikalle. Kuuliainen poika odottelee innokkaana yhteydenottoja.

Kuulumisia 12.5.2015

Ryan asuu nyt kerrostalossa Suomessa nuoren uroskoiran, kahden kissan ja 5- vuotiaan lapsen kanssa. Perheeseen kuuluu myös kaksi aikuista. Rauhallisuuden perikuva, Ryan on hieman arka ja tykkää olla aluksi lähinnä omissa oloissaan. Hän tarvitsee aikaa tottua uuteen ympäristöön. Poika on omalla ujolla tyylillään todella huomionkipeä. Ryan osaa pyytää ulos ja pyörii silloin oven edessä, vinkuu myös hieman. Hän on sisäsiisti ja tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen, sekä lasten kanssa.  Hän haluaisi pian omaan kotiin, jossa saisi rauhassa kotiutua. Ryaniin saa mennä tutustumaan sovitusti kotihoitoperheeseen Pieksämäelle.

Kuvaus Venäjällä:

Ryan nähtiin juoksentelemasta usein moottoritien varrelta. Hän pelkäsi lähestyä muita koiria, jotka ulkoilivat läheisessä puistossa omistajiensa kanssa. Eräs kotihoitaja otti Ryanin kotiinsa pariksi päiväksi. Kotona häntä odotti ystävällinen joukko koiria. Ryan hyppi hetken aikaa haistellen muita koiria, kunnes syöksyi tuolin alle piiloon, minne hän sitten jäi muiden ihmeteltäväksi.

Tällä hetkellä Ryan asuu kotihoidossa kaupungin ulkopuolella. Perhe asuu omassa talossa, jossa on aidoitettu piha. Käytökseltaan Ryan on rauhallinen, huomaamaton ja alistuva.

Ryan rakastaa silittelyä ja rapsutuksia. Hän reagoi ovikellon ääneen ja silloin, kun joku tulee sisälle taloon. Poika ei vahdi ruokakuppiaan tai paikkaansa. Hän ei häädä ketään pois syödessään tai omalla paikalla ollessaan. Syö nautinnolla kuivaruokaa.

Ryan tietää oman pedin. Heti, kun kuulee jonkun sanovan ”paikka”, niin hän juoksee omalle paikalle huoneen kulmassa olevan tuolin alle Paikka oli Ryanin itsensä valitsema. Hän kulkee hyvin hihnassa, ei vedä. Poika arastelee jonkin verran hissiä, mutta menee rohkeasti muiden koirien perässä. Ei kuitenkaan yksin halua mennä hissiin. Ryan on täysin sisäsiisti. Ei järsi kotona mitään. Ryan on älykäs poika, joka haluaa päästä jo pian oman kodin lämpöön.