152. Tilda

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
6.7.2015 (3v, 9kk) 45 cm 14 kg Suomessa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Tilda on ihana, kiltti ja rauhallinen pentu. Hän on n. 50 cm ja 16 kg. Tilda asuu tällä hetkellä kerrostalossa lapsiperheessä, (lapset 3v ja 7v) toisen koiran, kissojen ja pupujen kanssa. Perheen eläinten kanssa tulee toimeen. Kissat eivät häntä kiinnosta, toista koiraa vähän yrittää pomottaa ja pupu kiinnostaa kovasti. Parasta hänen mielestään on maata rapsutettavana ihmisen kainalossa sohvalla. Toiset koirat Tildaa aluksi jännittävät ja niille täytyy haukkua, mutta kun pääsee haistelemaan niin voi laittaa jo leikiksi.

Tuntemattomien ihmistenkin luokse menee mielellään rapsuteltavaksi. Tilda on sisäsiisti ja kävelee ulkona nätisti hihnassa. Syö nappulaa ja raakaa lihaa, herkut eivät oikein vielä ainakaan maistu.

Kuvaus Venäjällä:

Tilda asuu nyt lapsiperheessä kerrostalossa. Lapset ovat 4-, 7- ja 15- vuotiaita. Kotihoidossa asuu myös muita koiria mukaan lukien Tildan sisarukset, sekä kissoja. Tyttö tykkää kaikista. Hän pitää myös uusista ihmisistä. Tilda juoksee muiden kanssa iloisena vastaan häntä heiluen, kun vieraat tulevat kylään. Tyttö on aktiivinen, joissakin tilanteissa varovainen. Mikäli ulko-ovi on auki, niin ei juokse heti asunnosta, vaan jää istumaan ja odottamaan. Ruoka-aikaan, mikäli menee jonkun muun kupille ja toinen koira tönäisee tämän pois, niin istuu ja odottaa. Hän saattaa järsiä vaikkapa tyhjiä pulloja. Huonekaluja ja tohveleita ei järsi. Jäädessään kotiin ilman ihmisiä nukkuu. Hän on utelias ja tykkää haistella kaikkea uutta.