114. Tamara

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
3.3.2014 (5v, 0kk) 55 cm 17 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 16.3.2015:

Tamara pääsi Suomeen kotihoitoon 12.3.2015. Hän on iloinen, leikkisä, avoin ja oikea pusuttelija! Tyttö rakastaa piehtaroida ruohikossa tai lumessa. Hän tykkää myös leikkiä veljensä kanssa painileikkejä, sekä juoksukilpailuja. Hän on alkanut kävelemään nätimmin hihnassa. Haistelu on mielipuuhaa. Tamara on täysin sisäsiisti, ollut jo tulostaan alkaen. Nyt kun veli on toisessa paikassa hoidossa, niin tyttö on rauhoittunut ja ottaa paremmin kontaktia ihmiseen.

Tamara syö hyvällä ruokahalulla raakaa. Ei ole ollenkaan valikoiva. Hän asuu kotihoitoperheessä, jossa on tanskandoggiuros, pieni narttukoira Dina (kotihoidossa) ja kaksi kissaa. Tamara tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, vaikka kissat ovatkin hieman uusi tuttavuus. Tamara on veljensä tavoin vielä pentumainen, kun ikääkin on vasta vuosi. Hän tykkää kovasti sisällä kuluttaa aikaansa järsien esim. köysilelua tai pehmopossua. Ei järsi mitään kiellettyä. Tyttö on kaiken kaikkiaan valloittava pusuttelija, avoin, aurinkoinen, sosiaalinen ja iloinen koiruus! Häneen saa tulla sovitusti tutustumaan Pornaisiin (Mäntsälän lähellä).

Tiedot Venäjällä:

Bestis tuli Spyre- veljensä kanssa juna-asemalle. Heidät jätti asemalle mies, joka sanoi olevan mahdotonta ruokkia enää koiria. Mies ajatteli koirien voivan paremmin ihmisen keskuudessa. Tapahtuma sinänsä ei ole harvinainen. Tällaisia ihmisten käsikirjoittamia murhenäytelmiä tapahtuu ei niin harvasti. Noin yhdeksänkuiset koiruudet havaitsi asemalla torikauppias, joka otti yhteyttä tuttuun kotihoitajaan ja hän aloitti toiminnan koirien pelastamiseksi kadulta. Koirat asuvat nyt väliaikaisesti suurella suljetulla ja vartioidulla alueella.

Bestis pitää ihmisistä ja kulkee hyvin hihnassa. Hän tulee luokse kutsusta ja haluaa heti silityksiä. Bestis ja Spyre kulkevat mieluusti yhdessä. Bestis on käytökseltään kotikoira.


Uusi videoita Suomesta 13.3.2015: 

https://youtu.be/AcHPi2R6hOw
https://youtu.be/_Kh7ZNH_h_M

Videoita Venäjällä:

http://youtu.be/_4Rhx46YAuw
http://youtu.be/GrbCBACitFI