108. Greta

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
1.9.2012 (6v, 6kk) 55 cm 30 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Steriloitu.

Kuulumisia 1.3.2015

Kaunis Greta tuli Suomeen kotihoitoon 26.2.2015 etsimään omaa, rakastavaa kotia! Hän on iloinen, energinen ja oikein hurmaava tyttö! Hän tykkää kovasti muista koiruuksista ja tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Hän leikkisä ja pusutteleva tapaus. Hän rakastaa kovasti ihmisiä ja haluaisi olla lähellä paljon. Mielellään ihan kiinni, nostaen tassun käden päälle, laittaen hellästi päänsä, kirsunsa kiinni ihmiseen ja nukahtaen siihen.

Hän asustaa tällä hetkellä kahden dalmatialaispojan ja pitbullmixpojan kanssa omakotitalossa Akaalla. Tyttö on rakastunut pittisekoituspoikaseen ja leikkii tämän kanssa onnellisena. Greta on kaiken kaikkiaan mahtava, ongelmaton tapaus, joka on menneisyydessään ollut kotikoira ja Pietarissa hän asui myös kotihoidossa kerrostalossa. Tyttö on ihana ilopilleri hän on tottunut autoiluun, innokkaasti hyppää kyytiin ja matkustaa nätisti. Tyttöä saa mennä tapaamaan sovitusti kotihoitopaikkaan.

Tiedot Venäjällä:


Greta on ollut kotikoira menneisyydessä. Hän on kokenut, ei niin harvinaista kohtaloa Venäjällä. Gretan löysi ulkoa vanha nainen. Tyttö oli laihassa kunnossa. Hän on nyt kotihoidossa Pietarissa. Greta tulee hyvin toimeen perheen koiran ja kissan kanssa.

Greta pitää ihmisistä. Matkustelu julkisissa kulkuneuvoissa sujuu erinomaisesti tytön kanssa. Greta on roteva ulkomuodoltaan ja rotuvivahteeltaan, kuten videostakin voi todeta hän on leikkisä muiden koirien ja ihmisten kanssa.

Greta on monirotuinen kelpo kotikoira. Tyttö etsii nyt kotia Suomesta, omaa, rakastavaa syliä! Toivomme, että sinulla on kokemusta esimerkiksi amstaffi tms. roduista. Tytön rotuja voimme vain arvata. Greta odottelee kovasti yhteydenottoja!

Videoita: 
http://youtu.be/8haG-0TogH8
http://youtu.be/Vp6X_3glPgI