102. Ilona - VIni

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
30.9.2014 (4v, 6kk) 44 cm (kasvaa) 12 kg Suomessa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Kuulumisia 20.1.2015, kotihoitajan kertomaa:

 
Pennut ovat ystävällisiä, avoimia, eivätkä pelkää mitään, eivät edes uusia ihmisiä. Naapurin mies seisoi kerran oven takana kun lähdimme ulos; pennut vain heilauttivat häntää ja jatkoivat matkaa. Tervepäiset pennut. Ruoka maistuu ja vatsat ovat kunnossa.
 
Sisäsiisteyttä opetellaan ja tilanne vaikuttaa hyvältä: aina ulos päästyään asioivat. Ymmärrystä pidättämiseen ei vielä ole eli saattaa lirut tulla sisällekin, mikä nyt on normaalia tämän ikäisille. Jos tarpeeksi usein pääsevät ulos, sisälle ei tule mitään. Yöt viettävät omassa tilassa, nukkuvat rauhassa sisäsiisteinä.
 

Vaikea sanoa mistään eroista pentujen kesken; Albina tukee hakemaan rapsutuksia ja jakelemaan pusuja ehkä useammin. Haukkuherkkiä eivät ole. Illalla oma kuvajainen ikkunassa saattaa aiheuttaa haukkukohtauksen, mutta nopeasti palautuvat, kun saavat muuta mielenkiintoista tekemistä. Ulkona syntyneiksi pennuiksi he ovat kyllä sosiaalisia ja pitävät ihmisistä.

Kuulumisia 18.1.2015

Albina pääsi 15.1.2015 Helsinkiin kotihoitoon omakotitaloon yhdessä Ilonan kanssa! Pentukaiset ovat iloisia ja leikkisiä! 

Kuulumiset 2.1.2015:
Koko pentue pääsi kotihoitoon 30.12.2014 juuri ennen uuden vuoden tulituksia! He asuvat nyt kerrostalossa kotihoitajan hellässä huomassa. Albina asuu eri paikassa kuin Polly ja Ilona.

Alkuperäinen kuvaus:

Neljän tytön pentue asustelee hautausmaalla, missä he myös todennäköisesti syntyivät. Emoa ei ole enää näkynyt. Heille rakennettiin suoja sinne, jossa pennut asuvat nyt. Heitä ruokkii kaksi naista kahdesti päivässä. He myös madottivat pennut. Pennut ovat myös saaneet vitamiineja vahvistukseksi. Pentukaiset ovat hellyydenkipeitä ja iloisia. Heidät rokotetaan joulukuun alussa

Ilona on oppivainen ja älykäs. Hän toimii ruokapaikallekkin mennessä suunnannäyttäjänä ja tietää lyhimmän reitin sinne. Ilona pitää ihmisistä ja ihmiset hänestä. Hän menee arkailematta tekemään tuttavuutta kaikkien kanssa.