086. Lilu - Litissa

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
29.6.2014 (4v, 9kk) 18 cm 4 kg Suomessa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Pikkuinen tyttö Lilu löysi kodin 2014 joulukuussa Varsinais- Suomesta ja asustaa nyt tyytyväisenä poikakoiruuden ja kissojen kaverina! 


Lilu- pentu on asunut kotihoidossa äitinsä ja sisarustensa kanssa 15.7.2014 alkaen kerrostaloasunnossa. Kaikki muut pennut ovat jo löytäneet kodin. Kotihoidossa asuu kuusi muuta koiraa ja 17 kissaa, joista yhdeksän ovat pentuja. Lilu on ystävällinen muille koirille, mutta pelkää isoja koiria, jos he yrittävät tungetella, niin hän saattaa murista ja näyttää hampaita. Tulee hyvin toimeen kissojen kanssa.

Kotihoidossa asuu myös lapsia (3-, 7- ja 14- vuotiaat). Lilu iloitsee kovasti, kun lapset tulevat kotiin koulusta. Hän juoksee vastaan, heiluttaa häntäänsä ja hyppää jalkoja vasten, koska pikkuinen ei yllä korkeammalle. Lilu tykkää nukkua ylempänä lattiarajasta. Hän rakastaa juosta. Aamulla, kun kotihoitaja tulee omasta huoneestaan, niin Lilu juoksee luokse ja hänen ympärillään iloisena. Yksin ollessaan saattaa järsiä pieniä esineitä, kuten esimerkiksi kyniä. Ei järsi tohveleita tai puukalusteita. Saattaa kuitenkin maistella sohvan istuinosaa. Lilu osaa kulkea hissillä ja olla autossa.

Kun asuntoon tulee uusi ihminen, niin Lilu juoksee innoissaan häntä vastaan. Kun kaikki ovat kotona, niin Lilu makoilee pitkänä, välillä venytellen makoisasti. Tulee luokse kutsusta. Toisin kuin muut kotihoitokoirat, niin Lilu ei kerjää ruokaa. Kuitenkin kun kuulee, että ruokaa aletaan antaa, niin juoksee pian luokse luokse. Syö omasta kupistaan ja haluaa välillä mennä muidenkin kipoille maistelemaan, juosten taas nopeasti omalleen. Aivan mahtava pentu Lilu tahtoisi jo pian omaan kotiin Suomeen!