006. Taimi - TVK

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
19.12.2012 (6v, 4kk) 63 cm 36 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Taimi sai kodin maalta!


Steriloitu.
Hän on leikkisä ja tykkää juosta todella paljon! Taimi on täysin sisäsiisti ja kävelee hyvin hihnassa. Hän syö tällä hetkellä raakaruokaa (luita, sisäelimiä, lihaa jne) kerran päivässä. Ulkoilee kolmesta kuuteen kertaan päivässä. Taimiloinen luovutetaan asiantuntevaan perheeseen uroksen tai alistuvan nartun kaveriksi (tapauskohtaista), jossa ei ole lapsia.
Taimi on uskomattoman oppivainen ja ottaa hyvin kontaktia ihmiseen, kuuntelee. Omaksuu nopeasti uudet asiat, on sopeutuvainen, iloinen ja leikkisä koiruus.
Tietoja kotihoitajalta Suomessa:
Taimi tuli Suomeen kotihoitoon 14.5.2014. Taimin kotihoitoperheessä elää tanskandoggiuros ja kaksi kissaa. Tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Alussa ihmetteli kissoja, koska kissat eivät ole tottuneet uteliaaseen koiraan. Nyt ovat kuitenkin jo tottuneet toisiinsa. Taimi viestii kissoille ettei ole vaaraksi. Kävelee yleensä vain ohi, vaikka kissa sähisisi. Taimi saattaa vielä hieman pureskella tavaroita yksin jäädessään. Taimilla on havaittu aluksi jonkin verran varauksellisuutta vieraita kohtaan. Tutustumisen jälkeen rakastaa kaikkia ja heiluttaa iloisesti häntäänsä! Taimilla on riistaviettiä, joten oma aidattu piha olisi hänelle kultaakin arvokkaampi.