034. Ellen - TVK

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
20.1.2014 (5v, 3kk) 50 cm 18 kg Suomessa

Tämä koira on jo saanut kodin.

Ellen sai kodin Suomesta kesällä 2014 ja asustaa nyt onnellisena koirakaverin kanssa! <3

Kuulumisia kotihoitajalta Suomessa 10.8:

Ellen tuli 7.8 Suomeen Pietarista. Hän osaa kävellä hihnassa ja olla vapaana. Tietää oman nimensä ja tulee luokse. Sisällä on rauhallinen ja sisäsiisti. Tykkää järsiä leluja ja juosta pihalla hymyillen! Pentumainen luonne vielä on tällä ihanalla tytöllä!

Asuu tällä hetkellä Järvenpään lähellä omakotitalossa kahden kissan, tanskandoggiuroksen ja toisen venäläisen hoitokoiran kanssa. Tulee kaikkien kanssa toimeen. Ellenistä on tullut doggin häntä: hän seuraa perässä uteliaana. Tyttö on sopeutuvainen nuori koiruus, joka sopii monenlaiseen perheeseen! Häntä saa tulla sovitusti katsomaan meille kotiin!

Ellen löydettiin äitinsä Mallan kanssa parkkipaikalta. Molemmat otettiin kotihoitoon samaan paikkaan. Ellen on iloinen ja leikkisä kotioloissa ja ulkona. Rauhallisuutta Ellenin käytöksestä löytyy varsinkin kotioloissa, oppii äidiltään ja toisilta hoidokeilta nopeasti uusia asioita. Ellen on oppinut sisäsiisteyttä. Aamuisin odottaa ovella ulkoilua ja heti päästyään ulos tekee tarpeensa. Sisälle pissaa vielä, mutta todella harvoin. Ellen on terve ja ruokailu on Ellenistä päivän paras hetki.