015. Sydney

Arvioitu syntymäaika Säkäkorkeus Paino Sijainti Muuta
16.7.2011 (7v, 9kk) 60 cm 25 kg Suomessa Steriloitu

Tämä koira on jo saanut kodin.

Sydney tulee toimeen todella hyvin muiden koirien kanssa. Nykyisessä kotihoitopaikassa asuu 15 muuta koiraa ja poika tulee kaikkien kanssa toimeen. Ei ole dominoiva. Tullessaan taloon, jossa on muita vieraita koiria, Sydney ystävällisesti alkaa haistelemaan uutta paikkaa ja muita koiria. Hänellä on hyvä hermorakenne. Hänen kanssaan tulevat toimeen myös muut koirat, niin urokset, aikuiset, sekä pennut. Sydney tulee hyvin toimeen myös muiden eläinten kanssa mm. kissojen.

Sydney muuttaa takaisin kerrostaloon hoitoon 27.9.2014. Siellä asuu myös monta kissaa. Kotihoitaja auttaa myös kodittomia kissoja ja ottaa heitä kotiinsa asumaan. 

Sydney tykkää matkustaa autossa. Kun Sydney asui aiemmin kerrostalossa, jossa majaili myös toinen uros, joka oli mustasukkainen niin ruuastaan kuin omasta reviiristään. He olivat samanikäisiä Sydneyn kanssa. Poika oli urokselle niin ystävällinen, että uros alkoi käyttätymään Sydneyn kanssa eri lailla. Lakkasi vahtimasta ruokaansa ja reviiriään Sydneyltä.

Alkuperäinen kuvaus:


Sydney on herkkä poika, rauhallinen ja tasapainoinen. Hän on asunut asunnossa. Ensimmäisenä päivänä pyysi ulos, mutta rauhoituttuaan meni makaamaan nojatuoliin. Tällä hetkellä asuu talossa, missä on aidattu piha. Sydney ulkoilee muiden koirien kanssa vapaasti pihalla. Pihalla on koirankoppeja. Sydney ei mielellään mene takaisin sisään pihalta. Menee suoraan makaamaan paikalleen. Innoissaan lähtee pihalle, kun päästetään ja juoksee suoraan koirankopilleen.
Ei hauku kenellekkään. Kun joku lähestyy aitausta, niin muut koirat alkavat haukkua, mutta Sydney laskee korvansa ja alkaa heiluttaa häntäänsä ja koko peppuaan innolla. Hän on aina innoissaan tavatessaan ihmisiä, uusia ja vanhoja. Talossa asuu yhteensä kymmenen koiraa (uroksia ja narttuja). Sydney on ainut joka käyttäytyy näin hyvin. Hän tykkää nousta takajaloilleen ihmisiä vasten, mutta kun pari kertaa kieltä, niin lopettaa.

Sydney on kaikkien koirien mieleen. Tulee toimeen myös urosten kanssa. Urokset päästävät sen jopa niiden alueelle, minne ne eivät koskaan päästä muita koiria. Tulee toimeen niin kissojen kuin muiden eläinten kanssa. Ei kiinnitä huomioita, vaikka muut eläimet eivät haluaisi leikkiä hänen kanssaan. Hyvin kommunikoiva, rakastaa kaikkia ihmisiä, mitä enemmän ihmisiä sen parempi.

Ei ole karkaamisviettinen. Kerran koirat onnistuivat karkaamaan pihalta ja Sydney meni muiden koirien mukana, kiersi talon kerran ympäri ja jäi istumaan ja odottamaan, jotta joku tulisi ja päästäisi sen takaisin sisään. Syö kuivaruokaa.